Tjänsterna vänder sig till dig som har ett företag där du vill göra skillnad, både för egen del och i det stora hela. Att konsumera färre prylar är kul – rent av en befrielse!

  • Vill du få en skönare känsla på arbetsplatsen utan att behöva köpa nytt? Få hjälp att möblera och dekorera med fokus på att använda det som redan finns. Inspirerat av Feng Shui. 
  • Vill du få ordning på prylarna, så att du sparar tid och lättare kan koncentrera dig? Få hjälp att sortera och organisera på arbetsplatsen för välbefinnande och en fungerande arbetsdag. 
  • Ska företaget ha kick-off? Som helst ska vara både lättsam och lärorik? Boka en workshop i ekostylingens tecken. Där får deltagarna veta varför de älskar vissa plagg i garderoben och varför andra alltid hänger kvar. En trevlig tillställning att minnas länge.
  • Behöver företagets profilbilder uppdateras? Eller har ni fått nya medarbetare? Under temat ”Visa din snyggaste sida på jobbet” samarbetar jag med Fotograf Jannis och frisör/sminkös Yasmin Albayiti. Naturligtvis använder vi kläder ni redan har. Allt för att ni ska känna er bekväma och professionella, och för att ni ska slippa köpa nytt så klart. Med rätt färger får ni extra snygga profilbilder.

Undrar du något? Skicka frågan via kontaktformuläret. 

Vill du hellre ringa? Då är numret 08 – 681 05 50.