Berömd

När jag var liten och fick frågan om vad jag skulle bli när jag blev stor svarade jag: ”Jag ska bli berömd”. Som vuxen blir jag väldigt glad när jag kan inspirera mina medmänniskor på olika sätt. Jag vill göra skillnad i positiv riktning. Hjälpa er att se det ni faktiskt redan har. Både i garderoben, i inredningen och som personer. Så att ni får ut mer av det ni har.

Utsidan och insidan

Trots att jag alltid arbetat med utsidan på olika sätt, hävdar jag ändå att insidan är det allra viktigaste. Utan en insida i harmoni faller allt annat platt. Men utsidan och insidan är tätt sammanlänkade. De två speglar varandra, och kan även lyfta varandra.

Gedigen bakgrund

Den röda tråden genom mitt 30-åriga yrkesliv är kontakter med människor, färg, form och skapande. Noggrannhet, naturlig fallenhet och en känsla för detaljer är mitt signum. 

Jag heter Susanne Jönsson, är uppvuxen i Lidköping vid Vänern och boende i Solna. Efter ett antal år i reklambranschen utbildade jag mig till kläddesigner, 4 år på bl a Beckmans. Därefter följde skobranschen och en anställning som konstnär. Sedan 2010 driver jag företaget Spirit of Fashion. Numera med tillägget Ekostyling.

Ett liv i lyx

Om det är ett hållbart samhälle och ett hållbart liv vi vill ha. Tror jag att en förutsättning för att lyckas skapa det, är att vår syn på vad som är lyx förändras. Riktig lyx, som jag ser det, är att slippa vara på ständig jakt efter nästa pryl eller klädesplagg att köpa. För att sedan förvara och ta hand om. Att istället satsa på att se det vi redan har med nya ögon sparar tid. Tiden vi sparar ger oss frihet.

Högtflygande vision

”Visionen är att minska sopberget och öka människors välbefinnande. Att inspirera till en stolthet i att använda det som redan finns och att det förhållningssättet ska spridas världen över.”

… och jag blir mer än gärna berömd för att ha förverkligat den drömmen.