Tjänsterna vänder sig till dig som vill göra skillnad, både för egen del och i det stora hela. Att konsumera färre prylar är kul – rent av en befrielse!

  • Vill du få känslan av nyhetens behag utan att behöva köpa nytt? Få hjälp att möblera och dekorera med fokus på att använda det du redan har. Inspirerat av Feng Shui.
  • Vill du få ordning på prylarna, så att du kan slappna av och njuta när du är hemma? Få hjälp att sortera och organisera för välbefinnande och en fungerande vardag. 
  • Längtar du efter en mera överskådlig garderob? Få hjälp att ordna garderoben på ett inspirerande sätt. Om du vill kan du även få råd om färger och passform, för att bli den allra bästa varianten av dig själv. Allt med utgångspunkt från det du redan har.
  • Vill du ordna en härlig fest att minnas? En workshop i ekostylingens tecken kommer att göra succé! Där får deltagarna veta varför de älskar vissa plagg i sin garderob och avskyr andra. Värdefull kunskap för att undvika onödiga felköp. 
  • Tycker du att det är dags att uppdatera din jobbprofilbild? Vill du se proffsig ut? Under temat “Visa din snyggaste sida på jobbet” samarbetar jag med Fotograf Jannis och frisör/sminkös Yasmin Albayiti. Med rätt färger för just dig får du en extra snygg profilbild för jobbsammanhang.

Undrar du något? Skicka frågan via kontaktformuläret. 


Vill du hellre ringa? Då är du välkommen på 08 – 681 05 50.

Vi ses!