Låt dig inspireras!

Här kommer jag att ta upp ämnen kring stil och välbefinnande. Ämnen som för dagen verkar intressanta eller tips du kan ha nytta av. Min förhoppning är att du ska må bättre på något sätt, efter att du hittat hit.

Jag heter Susanne Jönsson, är utbildad kläddesigner med en bakgrund inom reklambranschen, skobranschen och som dekormålare. Sedan 2010 driver jag företaget Spirit of Fashion Stil och Design som alldeles nyligen har fått tillägget EKOSTYLING, dvs. Spirit of Fashion Ekostyling. Det är nämligen inte alls bara yta det här handlar om. Trots att jag arbetar med det visuella tillhör jag dem som är övertygade om att insidan är det absolut viktigaste.

Och inte bara det. Mitt arbete består i att skapa en stolthet i att använda det som redan finns i form av kläder och prylar. Hur får vi känslan av nyhetens behag med det vi redan har i den egna garderoben, i hemmet, på arbetsplatsen? Det är min uppgift att visa. 

EKOSTYLING är både EKO-logiskt och EKO-nomiskt. Det ger också EKO i alla aspekter av livet.

Många av oss bär på tankar och funderingar, undrar över något eller tror oss veta ”allt”. Här tar jag upp en del av detta. Jag lär mig nya saker hela tiden, varje dag – och jag älskar att göra just det. Det får mig att känna mig levande. Med ett sunt fotfäste och en positiv syn på livet och framtiden. Vill du följa med?

I så fall…

Varmt  välkommen!