”Spirit of Fashion står för det varaktiga inom design och konstnärskap, det som är en njutning varje gång det betraktas eller används”

Bakgrund

4 års designutbildning på Beckmans Designhögskola i Stockholm och Designskolan i Göteborg. Har arbetat inom reklambranschen, skobranschen och som dekormålare.

Med samlade erfarenheter och kompetens från ett mångårigt skapande med en naturlig fallenhet som grund är min förhoppning att du ska trivas ännu bättre med livet efter att du tagit din första kontakt med mig!

Ett sätt att alltid ligga i tiden är att lyssna å sin alldeles personliga känsla. Det är den speciella känslan jag vill hjälpa dig eller ditt företag att hitta. Du ska fåden där upplyftande känslan som består!

Spirit of Fashion Stockholm utför uppdrag och tillverkar produkter på beställning inom textil,måleri, inredning och design såsom

Specialdesignade kreationer

Handmålade sidenslipsar

Körkläder

Väskor

Inredningsdetaljer

Vägg- och dekormålningar

Mönster och fotografier för tryck

Produktdesign

Stylist i din garderob

Inredningsrådgivning

Välkommen att boka ett personligt möte redan i dag!

Bilderna är en dokumentation av tidigare alster. Allt är gjort med mina händer.

Spirit of Fashion står för det varaktiga inom design och konstnärskap

Jag heter Susanne Jönsson och är designer, kreatör och konstnär med 4 års utbildning på Beckmans Högskola i Stockholm och Designskolan i Göteborg.

Efter att ha arbetat inom reklambranschen, skobranschen och som dekormålare driver jag företaget Spirit of Fashion Stockholm. Här har jag stor nytta av mina kunskaper i Feng Shui, som handlar om det viktiga att uppnå personlig balans och harmoni i livets alla delar.

Med samlade erfarenheter och kompetens från ett mångårigt skapande med en naturlig fallenhet som grund, är min förhoppning att du ska trivas ännu lite bättre med tillvaron efter att du tagit din första kontakt med mig.

Du ska få den där upplyftande känslan som består!

Spirit of Fashon Stockolm utför uppdrag och tillverkar produkter på beställning inom textil, måleri, inredning och design såsom:

– Kreationer

– Körkläder

– Inredningsdetaljer

– Inredningsrådgivning

– Väggmålningar

– Handmålade sidenprodukter

– Produktdesign

Välkommen att boka ett personligt möte redan i dag!

Oavsett budget finns det alltid en lösning.

Bilderna är endokumentation av tidigare alster. Allt är gjort med mina händer.

Spirit of Fashion står för det varaktiga inom design och konstnärskap

Susanne Jönsson  är designer, kreatör och konstär. Hon hjälper företag och privatpersoner att hitta sitt personliga uttryck i såväl produkter som kläder och inredning.

Med sin noggrannhet, naturliga fallenhet och känsla för detaljer lämnas inget åt slumpen. I sitt företag Spirit of Fashion Stockholm tillverkar hon specialbeställda kreationer, accessoarer och intredningsdetaljer samt utför designuppdrag, väggmålningar och inredningskonsultationer.

Susanne Jönsson har en gedigen designutbildning på b l a Beckmans Designhögskola och en bakgrund i reklambranschen, skobranschen och som dekormålare.

Spirit of Fashion Stockholm utför uppdrag och tillverkar produkter på beställning inom textil, måleri, inredning och design såsom:

– Kreationer och accessoarer

– Handmålade sidenprodukter

– Inredningsdetaljer

– Inredningsrådgivning

– Väggmålningar

– Produktdesign

Välkommen att boka ett personligt möte redan i dag!

Oavsett budget finns det alltid en lösning!

Bilderna är en dokumentation av Susannes hantverk.