Spirit of Fashion utför uppdrag och tillverkar produkter inom textil, måleri, inredning och design, för privatpersoner och företag, såsom

1. Specialdesignade kläder

2. Accessoarer

3. Väskor

4. Handmålade sidenslipsar

5. Körkläder

6. Inredningsdetaljer

7. Väggmålningar

8. Mönster för tryck

9. Dekormålning av möbler

10. Fotografier för tavlor och tryck

11. Design av olika produkter t e x keramik och glas

12. Stylist i din garderob

13. Rådgivning i inredningssammanhang

Samlade erfarenheter och kompetens från ett mångårigt skapande med en naturlig fallenhet som grund.

Min förhoppning är att du ska känna dig riktigt inspirerad till att trivas lite bättre med livet – blir glad till både det yttre och det inre.

Stylist i din garderob innebär t e x att jag med hjälp av befintligt innehåll ger förslag på nya kombinationer, eventuellt någon komplettering, samt hur garderoben kan struktureras för att vara praktisk och spara tid i vardagen.

I hemmet eller arbetslokalen erbjuder jag rådgivning om hur dina möbler och detaljer kan placeras för att ge större balans och harmoni, fungera mer tillfredsställande och bli något vackert att vila ögonen på.

Tilltalas du av att omge dig med utvalda favoriter? Spirit of Fashion står för det varaktiga inom området design och konstnärskap, det som är en njutning varje gång det betraktas eller används.

Ett sätt att alltid ligga i tiden är att verkligen gå på känsla. Det upplyftande känslan vill jag ge dig eller ditt företag!

Bilderna är en dokumentation av tidigare alster.